Σύστημα ανάρτησης

Το σύστημα ανάρτησης είναι βασικότατος συντελεστής για

  • την ευστάθεια του αυτοκινήτου σας
  • την ασφάλεια
  • την άνεση
  • αλλά και τη μείωση της απόστασης φρεναρίσματος,

καθώς είναι υπεύθυνο για την απορρόφηση των κραδασμών που προέρχονται από το οδόστρωμα, τις αυξομειώσεις της ταχύτητας, τις στροφές και γενικά για το σωστό "στήσιμο" του αυτοκινήτου  στο δρόμο.

Στο συνεργείο μας θα έχετε τον πιο αξιόπιστο έλεγχο του συστήματος ανάρτησης και αντικατάστασης των μερών της με ανταλλακτικά γνήσια ή aftermarket -πάντα Α' εφαρμογή της Mercedes-Benz- κορυφαίας ποιότητας, με υπευθυνότητα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και ανταγωνιστικές τιμές!

Το σύστημα ανάρτησης δεν αποτελούν μόνο τα αμορτισέρ που όλοι γνωρίζουμε, αλλά και τα ελατήρια, η αντιστρεπτική ράβδος και κάποια εξαρτήματα συγκράτησης, όπως ψαλίδια και αρθρώσεις.

Επίσης, υπάρχουν πλέον πολλά είδη συστημάτων ανάρτησης, όπως ηλεκτρονικά ελεγχόμενη, αερανάρτηση, υδροπνευματική, κ.α. όπου και εδώ, στον αγώνα των κατασκευαστών, η MERCEDES πρωταγωνιστεί και εισάγει στην ανάρτηση των αυτοκινήτων παραγωγής της, στοιχεία από το σχεδιασμό της F1 και άλλα πρωτοποριακά μέσα.

Το συνεργείο μας διαθέτει όλα τα διαγνωστικά μέσα και την εμπειρία να υποστηρίξει και να ελέγξει ό,τι σύστημα ανάρτησης διαθέτετε, με υπευθυνότητα και ασφάλεια.   

mercedes-gym.gr